UK2000 Scenery Forum

Support => Belfast Xtreme => Topic started by: Jack Routledge on August 27, 2017, 10:09:53 PM



Title: No runway or taxiway lighting
Post by: Jack Routledge on August 27, 2017, 10:09:53 PM
Hi
I have just installed Belfast Xtreme and everything looked fine until I used after dark and discovered there were no runway or taxiway lights showing. FSX sp2 is being used.
Any solution would be appreciated.


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: Gary Summons on August 28, 2017, 07:52:40 AM
They are very faint in FSX, but are there. This was one of reasons why Belfest is due for remake, and is currently forth on our production list


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on August 28, 2017, 09:53:25 AM
I have same problem as Jack, London City works fine, Newcastle works fine, but Belfast (Aldergrove) has no runway or taxi lights also lamp post lights seem to be off too. Glad to hear fix is in works Gary.



Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: Jack Routledge on August 28, 2017, 11:04:29 AM
Thanks for your quick response Gary.  look forward to the update.


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: Christopher Low on August 28, 2017, 11:42:13 AM
Can you check to see if the AI planes are parking properly at the gates? Do you use ORBx FTX Northern Ireland or FTX Vector? This is what I see from the same location.....



Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on August 28, 2017, 01:03:05 PM
Hi Chris, yeah I got FTX global, vector, opencl europe, eu england and Lowi installed but no EU Northern Ireland, AI appears to be parked ok but aint seen one land yet, also vector AEC is disabled.


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on August 28, 2017, 02:42:26 PM
Oh sorry, I'm running FSX Steam edition not P3d, wrong thread, my apologies.


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: Christopher Low on August 28, 2017, 03:23:58 PM
Alex is running it in FSX SP2, so you are fine :) Belfast Aldergrove Xtreme uses default runway lighting, so it should be visible unless an alternative AFD file is being used. Can you please post one or two top down screenshots of the apron in daylight (that have some AI planes parked, and close enough to see if they are where they should be)?


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on August 28, 2017, 04:26:17 PM
OK here is a few, all AI, I removed static aircraft with belfast options, also just watched AI taxi and take off with no problems.



Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on August 28, 2017, 05:35:54 PM
Also when I uninstall UK2000 Belfast the runway and taxi lights are back, and gone again when I reinstall Belfast.





Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: Gary Summons on August 29, 2017, 08:35:09 AM
Default lighting does not display on top of replacement ground images when using FSX

This was one of important bugs P3D fixed.


Title: Re: No runway or taxiway lighting
Post by: redlight on September 11, 2017, 07:20:46 AM
I got Aldergrove working, runway lights were switched off in first BGL file, just needed to turn them back on, job done.