UK2000 Scenery Forum
December 17, 2017, 03:34:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Xmas Sale Now On!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Missing buildings and ground marks  (Read 20459 times)
Demious

Offline Offline

Posts: 2


« on: January 11, 2016, 12:26:17 PM »

I recently bought Liverpool Xtreme and installed it into P3Dv3.1, but I'm missing several buildings and except for a few, ground markings and lines are missing.
Any ideas on what might be causing this and what I can do about it?

Cheers!
Maarten
Logged
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9368


« Reply #1 on: January 12, 2016, 09:30:35 AM »

Scenery complexity settings?, it all appears for me using P3D V3.1
Logged

Demious

Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: January 12, 2016, 10:07:01 AM »

With the installation I set the scenery to high and in P3D it's set to very dense. Setting P3D to extremely dense doesnt make any difference.
Logged
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9368


« Reply #3 on: January 12, 2016, 04:51:49 PM »

Can you please post a few screen shots
Logged

Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9368


« Reply #4 on: January 13, 2016, 09:57:06 AM »

This is what I see using P3D V3.1 (static turned off)


* Image3.jpg (272.61 KB, 1683x873 - viewed 290 times.)
Logged

Chris Maltby

Offline Offline

Posts: 26


« Reply #5 on: January 26, 2016, 01:56:22 PM »

I too have just upgraded to P3D (v3.1) and I'm missing some markings. Specifically, I am missing the centre taxi line on A, between D and U. All the holding points along the taxiway appear, but not the centre line!
« Last Edit: January 26, 2016, 03:52:30 PM by Chris Maltby » Logged
Chris Maltby

Offline Offline

Posts: 26


« Reply #6 on: January 26, 2016, 05:34:26 PM »

Screenshot to highlight the issue.


* 2016-1-26_17-30-59-254.jpg (237.32 KB, 1680x1050 - viewed 266 times.)
Logged
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9368


« Reply #7 on: January 27, 2016, 10:11:55 AM »

These will be 2 different issues. Demious is reporting missing buildings which makes me think its not fully installed, so I need to see screen shots to go any further.

The Missing CL Chris posted is very strange, mine is certainly there, I have tried it with default scenery, FTX, FTX vector, with and without AEC and in each test the line displays fine.

The line is part of other lines, (same model ID), but that main taxiway A is very long at 2000M, thats a long polygon without any breaks, so maybe this is a difference in graphics cards/drivers that makes it dissapear for you an appear for me.

Can you post what driver and card you are using. Also what addons you have installed to P3D


* Image1.jpg (46.13 KB, 800x452 - viewed 251 times.)
Logged

Chris Maltby

Offline Offline

Posts: 26


« Reply #8 on: January 27, 2016, 11:29:35 AM »

Hi Gary,

I'm using a GTX970 with the latest driver. Addons I have installed are Horizon VFR for the UK, but I get the same issue with the photoscenery both on and off in the scenery library.

Will try uninstalling/re-installing Liverpool to see if that changes anything.
Logged
Chris Maltby

Offline Offline

Posts: 26


« Reply #9 on: January 27, 2016, 12:41:10 PM »

Hi Gary,

Just as an update, the re-install fixed the problem, I must have had a corrupt installation the first time round!

Many thanks

Chris
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.148 seconds with 17 queries.