UK2000 Scenery Forum
September 23, 2017, 04:20:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Disable FTX AEC for UK2000 airports
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No runway or taxiway lighting  (Read 319 times)
Jack Routledge

Offline Offline

Posts: 2


« on: August 27, 2017, 10:09:53 PM »

Hi
I have just installed Belfast Xtreme and everything looked fine until I used after dark and discovered there were no runway or taxiway lights showing. FSX sp2 is being used.
Any solution would be appreciated.
Logged
Gary Summons
Administrator
*****
Online Online

Posts: 9191


« Reply #1 on: August 28, 2017, 07:52:40 AM »

They are very faint in FSX, but are there. This was one of reasons why Belfest is due for remake, and is currently forth on our production list
Logged

redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #2 on: August 28, 2017, 09:53:25 AM »

I have same problem as Jack, London City works fine, Newcastle works fine, but Belfast (Aldergrove) has no runway or taxi lights also lamp post lights seem to be off too. Glad to hear fix is in works Gary.



* aldergrove.jpg (201.06 KB, 1920x1200 - viewed 143 times.)
Logged
Jack Routledge

Offline Offline

Posts: 2


« Reply #3 on: August 28, 2017, 11:04:29 AM »

Thanks for your quick response Gary.  look forward to the update.
Logged
Christopher Low
BETA Tester
*
Offline Offline

Posts: 2579


« Reply #4 on: August 28, 2017, 11:42:13 AM »

Can you check to see if the AI planes are parking properly at the gates? Do you use ORBx FTX Northern Ireland or FTX Vector? This is what I see from the same location.....



* Belfast Aldergrove 1.jpg (270.28 KB, 1920x1080 - viewed 140 times.)
« Last Edit: August 28, 2017, 03:10:59 PM by Christopher Low » Logged

redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #5 on: August 28, 2017, 01:03:05 PM »

Hi Chris, yeah I got FTX global, vector, opencl europe, eu england and Lowi installed but no EU Northern Ireland, AI appears to be parked ok but aint seen one land yet, also vector AEC is disabled.


* 2.jpg (106.13 KB, 800x600 - viewed 134 times.)

* 3.jpg (112.13 KB, 800x600 - viewed 135 times.)

* 4.jpg (99.02 KB, 800x600 - viewed 135 times.)

* 7.jpg (260.16 KB, 1920x1200 - viewed 137 times.)

* 8.jpg (317.9 KB, 1920x1200 - viewed 135 times.)

* 9.jpg (190.57 KB, 1920x1200 - viewed 135 times.)
Logged
redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #6 on: August 28, 2017, 02:42:26 PM »

Oh sorry, I'm running FSX Steam edition not P3d, wrong thread, my apologies.
Logged
Christopher Low
BETA Tester
*
Offline Offline

Posts: 2579


« Reply #7 on: August 28, 2017, 03:23:58 PM »

Alex is running it in FSX SP2, so you are fine Smiley Belfast Aldergrove Xtreme uses default runway lighting, so it should be visible unless an alternative AFD file is being used. Can you please post one or two top down screenshots of the apron in daylight (that have some AI planes parked, and close enough to see if they are where they should be)?
Logged

redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #8 on: August 28, 2017, 04:26:17 PM »

OK here is a few, all AI, I removed static aircraft with belfast options, also just watched AI taxi and take off with no problems.



* ai7.jpg (211.65 KB, 1026x771 - viewed 117 times.)

* ai8.jpg (197.76 KB, 1026x771 - viewed 116 times.)

* ai9.jpg (192.77 KB, 1026x771 - viewed 117 times.)
Logged
redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #9 on: August 28, 2017, 05:35:54 PM »

Also when I uninstall UK2000 Belfast the runway and taxi lights are back, and gone again when I reinstall Belfast.





* default.jpg (290.67 KB, 1920x1200 - viewed 112 times.)
Logged
Gary Summons
Administrator
*****
Online Online

Posts: 9191


« Reply #10 on: August 29, 2017, 08:35:09 AM »

Default lighting does not display on top of replacement ground images when using FSX

This was one of important bugs P3D fixed.
Logged

redlight

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #11 on: September 11, 2017, 07:20:46 AM »

I got Aldergrove working, runway lights were switched off in first BGL file, just needed to turn them back on, job done.



* 2.jpg (241.96 KB, 1920x1200 - viewed 38 times.)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.07 seconds with 17 queries.