UK2000 Scenery Forum
November 23, 2017, 03:05:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Disable FTX AEC for UK2000 airports
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dynamic Lighting update won't install  (Read 268 times)
Tony Corkery

Offline Offline

Posts: 5


« on: October 28, 2017, 11:49:07 AM »

I have chosen to install my UK2000 scenery for P3DV4 in the scenery.cfg not the addon. When I run the dynamic lighting installer it just warns me I need Exeter extreme installed and quits. When installing scenery it is an option to use the scenery.cfg so doesn't the update recognise this config?

I assume this appliesto the other airport dynamic lighting updates?
Logged
Norman Dean
AFCAD Designer
****
Offline Offline

Posts: 6152


« Reply #1 on: October 28, 2017, 12:33:59 PM »

I can confirm that Exeter dynamic lighting is not finding the main product.

Norman
Logged


Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9321


« Reply #2 on: October 29, 2017, 08:56:17 AM »

Can you please help me find what the problem is.  It works fine on my PC

The installer checks for 2 things (Registry entries)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Uk2000 Scenery\UK2000 Exeter Xtreme Prepar3D-V4
Key name: Version

If that Registry Key exists it then proceed to this check

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Uk2000 Scenery\UK2000 Exeter Xtreme Prepar3D-V4
Key name: path

That is the PATH that is expects to see the product.

It then checks for file %PATH%\scenery\EGTE_CVX0501.bgl

If that file is there it will install

So can you please check these conditions would be valid.

NOTE: If 64bit windows,   "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE" becomes  "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node"
« Last Edit: October 29, 2017, 08:58:50 AM by Gary Summons » Logged

Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9321


« Reply #3 on: October 29, 2017, 09:02:25 AM »

Can you also download it again. I have placed 'Error1' for the first check fail (version check)  and 'Error2' for the second check, it would be nice to known which one it was on your PCs
Logged

Norman Dean
AFCAD Designer
****
Offline Offline

Posts: 6152


« Reply #4 on: October 29, 2017, 09:25:25 AM »

Fell at the first hurdle, Gary, the HKEY_LOCAL_MACHJINE\SOFTWARE\WOW6432NODE entry is not there. I will try downloading the whole scenery again.

Norman
Logged


Norman Dean
AFCAD Designer
****
Offline Offline

Posts: 6152


« Reply #5 on: October 29, 2017, 09:31:41 AM »

OK Gary, uninstalled Exeter then re-downloaded and installed both the scenery and dynamic lighting and now all is OK.

Norman
Logged


Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9321


« Reply #6 on: October 29, 2017, 02:13:04 PM »

Thanks Norman, really strange it should have happened, lets hope Tony does the same thing and works for him.

Logged

Norman Dean
AFCAD Designer
****
Offline Offline

Posts: 6152


« Reply #7 on: October 29, 2017, 02:19:26 PM »

Have checked the dynamic lighting and it is fine.

Norman
Logged


Tony Corkery

Offline Offline

Posts: 5


« Reply #8 on: October 31, 2017, 08:57:10 PM »

Thanks Norman, really strange it should have happened, lets hope Tony does the same thing and works for him.


I actually removed the entry from scenery.cfg and used the addon.xml to point to my Exeter scenery location. It installed fine then.  All other dynamic lighting updates installed without this.

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.102 seconds with 17 queries.