UK2000 Scenery Forum
December 15, 2017, 04:33:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Xmas Sale Now On!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Prestwick EGPK  (Read 345 times)
Ian Smith2

Offline Offline

Posts: 4


« on: November 12, 2017, 11:25:02 AM »

Hello
May I thank Gary for getting my problems with registering with the forum sorted.
The main reason for my post is my purchase of Prestwick EGPK yesterday. This is not a complaint but an observation.
When I load only X-Plane 11 and look at the basic EGPK, there is a bare area between the smaller runway and the autogen houses of the town of prestwick to the east of the airport and if I add UK2000 EGPK to this setup, the installation follows this and still includes the bare area.
If I take the bare X-Plane 11 once more and add Ortho4xp to it, the bare area is filled with housing and the autogen once more fills this in but add UK2000 to this setup and the area that originally was bare shows a flat area with no autogen showing but flattened buildings instead.
Is there any way either you or myself can generate autogen in this area.
Finally can I take this opportunity to thank you all for now supporting X-Plane



Kind regards

Ian Smith


* Screenshot (20).jpg (412.53 KB, 1931x814 - viewed 118 times.)
« Last Edit: November 12, 2017, 11:40:37 AM by Ian Smith2 » Logged
Matt Cox
Material Moderator
***
Offline Offline

Posts: 54


« Reply #1 on: November 12, 2017, 12:11:26 PM »

Hi Ian,

So youíre saying that when you put Prestwick into the equation, the autogen vanishes?

Iíll take a look at this and hopefully have a fix for this as soon as possible.

Thanks,

Matt
Logged
Ian Smith2

Offline Offline

Posts: 4


« Reply #2 on: November 12, 2017, 01:13:14 PM »

Hi Matt
The bare area in my photo is bare ground when I only have the bare X-Plane 11 working but when I add an ortho4xp tile, housing and industrial buildings are shown and autogen is extended to these extra buildings that now populate the previously bare ground.
When I add UK2000 EGPK to this, the original bare ground does not populate with autogen buildings and shows as a flat photo

Kind regards

Ian Smith


* Screenshot (23).jpg (199.12 KB, 1211x510 - viewed 112 times.)
Logged
Matt Cox
Material Moderator
***
Offline Offline

Posts: 54


« Reply #3 on: November 12, 2017, 05:51:06 PM »

Hi Ian,

Just had a look at this and sorted it for you.

I'll try and get the update out in the next few days.

How's this?  Wink

Logged
Ian Smith2

Offline Offline

Posts: 4


« Reply #4 on: November 13, 2017, 11:32:52 AM »

Perfect Matt
Many thanks

Ian
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.047 seconds with 17 queries.