UK2000 Scenery Forum
December 15, 2017, 04:27:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Xmas Sale Now On!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Objects hanging in the air  (Read 425 times)
Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« on: November 28, 2017, 08:10:07 PM »

On today's flight out of EGLL I noticed objects hanging in the air as seen in the screenshot below.

Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #1 on: November 30, 2017, 08:46:16 AM »

I cant tell from that screen shot, that there is anything there, you will have to get closer
Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #2 on: November 30, 2017, 09:38:28 AM »

Yep, wasn't the best screenshot.

Will come up with a better one in the next couple of days when I find the time for it.
Logged

Richard Åsberg
Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #3 on: November 30, 2017, 04:10:03 PM »

Here you go, parked at 251 in the screenshot.

Logged

Richard Åsberg
Christopher Low
BETA Tester
*
Offline Offline

Posts: 2606


« Reply #4 on: November 30, 2017, 08:24:27 PM »

What is your Scenery Complexity setting, Richard?
Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #5 on: November 30, 2017, 08:44:08 PM »

I have it set to low after having rather low FPS on higher settings when flying online on Vatsim with lots of other traffic.
Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #6 on: December 01, 2017, 10:02:15 AM »

 You will have to raise your scenery complexity higher for the support posts to appear.
Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #7 on: December 01, 2017, 10:33:21 AM »

Ok, but why include a scenery complexity setting that can't be used without graphical issues?

Wouldn't a more proper way dealing with this be to make sure nothing of the Safe Dock equipment is seen when having scenery complexity set to low?
Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #8 on: December 02, 2017, 09:16:57 AM »

I'll to do that in the next update, these are SODE safeock, so run the options and untick them, that will do the same thing.
Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #9 on: December 02, 2017, 11:07:31 AM »

This is odd Gary, because when I run the EGLL options interface I can't find anything related to SODE to untick?

I wonder if something got messed up during the installation...?

This is what my options dialogue for EGLL looks like

Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #10 on: December 03, 2017, 08:57:12 AM »

Sorry I thought this was P3Dv4 looking at the screenshots, but if its P3DV3 then no the Safedocks and not sode objects
Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #11 on: December 03, 2017, 09:12:01 AM »

But this is P3Dv4.1 and the installer worked correctly identifying my P3Dv4 installation.

I wonder if I still didn't use the most current version of the installer?

The installer I used is called UK2000HeathrowXtreme_Package_3.10.exe and then I also applied UK2000HeathrowXtreme_Package_UPDATE_3.11.exe.
Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #12 on: December 05, 2017, 09:12:09 AM »

I'll check the installer when I can. My FS PC is down at moment with a faulty motherboard, Norman has pointed to a possible error when you select the 'Go Xtreme' option compared the other 2 others, it could be the wrong options tool is being copied when you dont select 'Go Xtreme'
« Last Edit: December 05, 2017, 09:15:54 AM by Gary Summons » Logged

Richard Åsberg

Offline Offline

Posts: 69


« Reply #13 on: December 05, 2017, 02:12:52 PM »

OK, I'll hold and await further instructions when you have the chance.
Logged

Richard Åsberg
Gary Summons
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 9357


« Reply #14 on: December 09, 2017, 09:33:14 AM »

I cant duplicate the options problem, I've download 3.1 and installed, and regardless of choosing Xtreme, Normal, or Low, the next screen did show the option to install or remove SODE safedocks.  I also check V3.11 and has the same results.

It's possible the SODE tickbox is not there for you, because you dont have the main SODE module installed.


So I untick the SODE safedock, how ever the static safedock model that replace them were also visible at SPARSE, so I update that model so they disappear at sparse. (version 3.12)  


* Image1.jpg (56.73 KB, 494x386 - viewed 23 times.)
Logged

Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.059 seconds with 19 queries.